Hakkımızda

Kick boks Club, Taylan Keser tarafından 2000 yılında kurulmuştur. MMA (Karma Dövüş Sanatı), alanında faaliyet gösteren Türkiye MMA Akademileri platformudur. Kick boks Club akademisi; bünyesinde MMA, Grappling, LutaLivre Nogi Jiu-Jitsu, Brazillian JiuJitsu, Muay-Thai, Boks, Güreş branşlarını barındırır ve bu alanlarda çalışmalar yapar.

Bu branşlarda tüm yaş gruplarına ve halka bilimsel eğitimler vermek, profesyonel sporcular yetiştirmek ve bu branşlarla amatör veya profesyonel olarak ilgilenmek isteyen bay, bayan her yaş grubu bireylerin savunma ve spor ihtiyaçlarına bilimsel bir platformda cevap oluşturmak hedefindedir.

Kick boks Club Akademisi, her yaş grubundaki bireylere eğitim vermenin yanı sıra, MMA alanında Özel kulüpler, İlköğretimler , Liseler ve Üniversiteler bazında MMA kulüplerini oluşturmak, desteklemek ve bu birimlerin eşgüdümünün sağlıklı şekilde sağlaması adına çalışmalarda bulunur.

TAYLAN KESER HAKKINDA

TAYLAN KESER (MT 2.Kademe )

(D. 1980 – İSTANBUL) Çocukluk yıllarından itibaren hiperaktif bir çocukluk geçiren, dövüş sporlarına olan ilgisini ve yeteneğini lisenin ilk yıllarında tanıştığı karate ile aktifleştiren eğitmenimiz Taylan KESER, aynı zamanda ileride devam edecek olan spor kariyerinin de başlangıç zilini çalmış oldu.

Eğitmenimiz Muay-thai’de 2. kademe antrenördür, kickboks siyah kemer, taekwondo siyah kemer 1.dan, nogi jiujitsu mavi kemer sahibidir. Eğitmenimiz Türkiyede MMA’nın 2003 yılı itibariyle öncüsüdür. Digiturk Spormax MMA dövüş sporları maçlarının yorumculuğunu da yapmaktadır.

Lise hayatının başında Karate dalında başladığı eğitimini , taekwondoya yönelerek mücadele sporlarına bu alandan devam etti. Başlamış olduğu bu yeni disiplini de istikrarla sürdürerek önce siyah kemer, sonra da Taekwondo eğitmeni olarak bütünleştirdi. 2000 yılında Boks, Kickbox ve Thai-box’a başladı. 2003 yılında bu branşlara paralel olarak MMA ve Nogi Jiujitsu Luta Livre çalışmalarına başladı. Üniversitede okuduğu yıllar içerisinde spora katkı ve üretim adına birçok çalışmalarda bulunan eğitmenimiz Taylan KESER, Taekwondo, Kickboxig, Fittnes, Güreş, MMA, Muay-Thai Kulüplerini bizzat kendisi kurarak okuduğu üniversiteye kazandırmış oldu.

Okul sonrası spora bir yıl ara vermenin ardından üniversiteden MMA eğitimi vermesi için çağrılması üzerine geri döndü ve çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.. MMA sporunu merak eden herkesin öğrenmesi ve ülkemizde gelişmesi adına 2009 yılında ÜNİ-MMA yı kurdu. Üni-MMA bünyesinde İstanbul Teknik Üni. Boğaziçi Üni. Ve İstanbul Aydın Üni.’nin MMA kulüplerine, Topuz Fight Academy ve çeşitli özel salonlara MMA eğitimi vermiştir ve eğitim vermeye devam etmektedir. ÜNİ-MMA üniversitelerde MMA eğitimine destek olmanın haricinde, ülkemizde bu sporu öğrenmek isteyen herkese açık bir kuruluştur. Halen ÜNİ-MMA çatısı altında eğitim vermeye devam eden eğitmenimiz, aynı zamanda kendisi çıkacağı profesyonel maçlar için hazırlık yapmaktadır.

MMA , Grappling ve Nogi Jiu-Jitsu branşlarından sorumlu olan eğitmenimiz Taylan KESER sporcu kariyerinin haricinde İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Bilgisayar Mühendisliği okumuş ve aynı zamanda CCNA-CCNP belgeleriyle Network Mühendisi olarak ikinci bir kariyere de sahiptir, lisanslı hobileri arasında Paraşüt, Yamaç Paraşütü, SCUBA bulunmaktadır.

Taylan Keser